Over ons

Het vinden van een goed gekwalificeerde interim professional is voor een opdrachtgever vaak een hele opgave. Het is vaak een zoektocht via meerdere detacheringsbureaus en in het eigen netwerk naar de juiste kandidaat. Een tijdrovende klus en dan is het nog de vraag of je de juiste kandidaat vindt.
Voor een interim professional is het vinden van een nieuwe opdracht eveneens een uitdaging. Om de kans op een nieuwe opdracht zo groot mogelijk te maken, moet een kandidaat bekend zijn bij een groot aantal bureaus en actief netwerken.
De InterimCVBank maakt het voor zowel de opdrachtgever als de interim professional een stuk eenvoudiger. Hier komen vraag en aanbod optimaal bij elkaar. Een opdrachtgever kan hier op een eenvoudige manier een beschikbare kandidaat vinden met de juiste ervaring en competenties. Een kandidaat kan zich hier eenvoudig presenteren waardoor hij/zij snel gevonden wordt door een opdrachtgever.
De InterimCVBank vervult een actieve rol bij het actueel houden van de profielen van de kandidaten. Iedere maand worden de profielen van de kandidaten bijgewerkt op uitgevoerde opdrachten, kennis en ervaring en beschikbaarheid. Hierdoor kan een opdrachtgever direct zien wie beschikbaar is voor een nieuwe opdracht.

Waarom InterimCVBank?
- Op één plek alle beschikbare kandidaten
- Up to date database
- Met een minimale inspanning heeft een opdrachtgever toegang tot goed gekwalificeerde kandidaten
- Kandidaten zijn direct in beeld bij een opdrachtgever